Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gumeni cipele

Gumeni cipele

Gumene soljene cipele Porudžbeni postupak · Upit · Ponudjenje · Potvrda uzorka · Izrada faktura · Obim proizvodnje · Ispitivanje kvaliteta · Ispunjenost bilansa · Isporuka tereta · Carinjenje · Zahtjev za kupovinu Dobrodošli na kupovinu Neoprene gumene folije u boji. Mi smo jedno...

Gumene cipele

Proces porudžbine

· Upit

· Ponuda

· Potvrda uzorka

Performa faktura

· Obim proizvodnje

· Inspekcija kvaliteta

· Bilans doznaka

· Isporuka tereta

· Carinjenje

· Potraživanje tereta

Dobrodošli da kupimo Neoprene gumene pločaste materijale u boji niske cijene od naše fabrike. Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najprodavanije i jeftine gumene pločice napravljene u Kini. Dobrodošli su i veliki broj narudžbenih narudžbina sa niskom cijenom.

Gumena pozadina znanja

(1) PVC podnožje: PVC, koji je PVC, je vrsta veštačke kože, prvi je izumljen za zamene kortikalne tkanine. Izrađen je od PVC plus plastifikatora i drugih aditiva valjanih kompozita napravljenih u tkanini. PVC mala udarna moć, toplotna deformacija, otpornost kao PU.


(2) PU midsole: Pored PHYLON midsole i EVA midsole, PU midsole je takođe vrlo čest. Poliuretan, poliuretansko ime, je izdržljiv, izdržljiv materijal na bazi pene, koji se obično koristi u podnožju. Najveća prednost PU midsole je bolja elastičnost i žilavost.


(3) paketa na kraju: vreća na kraju od pojavljivanja podnožja i gornjih dvema glavnima komponenta, ali struktura ili od podnožja, midsole i gornjeg tri dijela, ali srednji sloj zavijen u gornju unutrašnjost.


(4) PU ukupne podloge: PU đonovi su niskotemperaturni podovi. PU dno odlikuje svetlost, ali ne i mokra, vodna hemijska reakcija se javlja nakon slojeva korozije.


Hot Tags: cipele od gume, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit