Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gumeni proizvodi od lima

Gumeni proizvodi od lima

Proizvodi od gumenog dijela 1. Da li ste fabrička ili trgovačka kompanija? Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane. 2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim? Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši ...

Gumeni proizvodi od lima

1. Da li ste fabrička ili trgovinska kompanija?

Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane.

2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim?

Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši klijenti, od kuće ili u inostranstvu, toplo su dobrodošli da nas posete!

3. Možete li učiniti OEM & ODM?

Da, možemo učiniti OEM i ODM proizvode. To nije problem.

4. Kako mogu dobiti neke uzorke?

Drago nam je da vam ponudimo besplatne uzorke. Očekuje se da će novi klijenti platiti troškove isporuke, a ova naknada će biti odbijena od plaćanja službenog naloga.

5.Kako o isporuci?

U roku od 15 dana stavljamo jedan kontejner od 20 stopa, biće izmenjen prema posebnoj situaciji.

6. Da li možete dati izveštaj o testiranju za vašu narudžbinu?

Da, možemo. Mi možemo dostaviti naš izveštaj o testiranju prema zahtevu klijenata.

7.Platni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc prema zahtjevu kupca.

Gumeni proizvodi od proizvoda od pločastih proizvoda

(1) EVA midsole: EVA, kopolimer etilen-vinil acetata, u poređenju sa polietilenom, EVA uveden u molekularni lanac vinil acetat monomera, čime se smanjuje visok stepen kristalnosti, povećana fleksibilnost, otpornost na udarce, kompatibilnost punila i performanse toplotnog zaptivanja. EVA midsole se odnosi na EVA nakon injektiranja u kalup kroz visokotemperaturno grejanje nakon formiranja cipele midsole, takođe poznate kao pena na kraju. Tradicionalna EVA je vruća presa, EVA mašina za ubrizgavanje direktno u EVA čestice u kalup unutar mašine, vakuum plus sumpor oko 400 sekundi nakon otvaranja kalupa, pločica podriva oblikovanje pene, a zatim i nakon toplote, hladni stereotipovi stereotipi . Najveća karakteristika je visok prinos, oblikovanje. Nedostatak je jednostavan za deformaciju, žuto tokom vremena, smanjuje se.


(2) PHYLON midsole: PHYLON potiče iz Sjedinjenih Država, najranije cipele nazivaju se PHYLON midsole. Odnosi se na materijal u plesni, nakon dva visokotemperaturna grejanja nakon pucanja cipela. Koristi se za serije sportskih obuće. Tvrdoća PHYLON-a kontroliše se temperaturom. Prilikom otpuštanja PHYLON midsole, veća je temperatura, što je gusta i čvrsta očvršćena PHYLON. Niža prirodna toplota vatre PHYLON takođe je lakša i mekša, pa se procjena kvaliteta cipela na kraju ne može meriti stepenom težine ili mekom i tvrdom.


(3) Tkanina za sagorevanje na kraju: Burlap na kraju je PHYLON midsole, je potraga za cjelokupnim dizajnerskim osećajima i korištenjem tehnologije za izradu cipela, najbolji primer je to što je cipela midsole i cipela sa istom vrstom tkanina, kako bi se postigla sveobuhvatna integracija karoserije i podloge cipela. Da bi se postigao ovaj proces, koristite odabranu tkaninu umotanu već modeliranu PHYLON midsole, visoku temperaturu pucanja u kalupu.


Hot Tags: gumeni proizvodi od lima, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit