Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Potrošni materijal za obuću

Potrošni materijal za obuću

Sredstva za popravku obuće Naše prednosti: 1. Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji gumenog lima. 2. OEM & ODM su dostupni. 3. Sa kompletnom proizvodnom linijom, naprednom opremom i profesionalnim radnicima, kontrolišemo kvalitetan bunar, nude konkurentnu cenu i efikasnu uslugu ....

Sredstva za popravak obuće

Naše prednosti:

1. Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji gumene folije.

2. OEM & ODM su dostupni.

3. Sa kompletnom proizvodnom linijom, naprednom opremom i profesionalnim radnicima kontroliramo kvalitetan bunar, nude konkurentnu cenu i efikasnu uslugu.

4. Uzorak će biti završen za 5 dana, a ubrzana proizvodnja će se proizvoditi ubrzo nakon uzorka odobrenog od strane kupaca.

男鞋组合底08.jpg

Popravka cipela snabdeva znanje

Reciklirana koža: papir od čelika u inostranstvu. Biće raznovrsna životinjska koža i oštri kožni orah, postavljena je obrada hemijske sirovine. Njegova tehnologija površinske obrade kožne kože, reljefne kože, koja se odlikuje kožnom čvrstom ivicom, visokom upotrebom, jeftinom; ali je koža uglavnom deblja, manja čvrstoća, pogodna samo za proizvodnju jeftinih aktovaka, vreće za vuču, klubova i drugih stereotipnih proizvoda i pariteta pojasa, uzdužni deo uniforme vlaknastog tkiva, može identifikovati mešavinu tečnih materijala efekta čvrstoće . .


Hot Tags: pribor za popravku cipela, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit