Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gumene podloge za cipele

Gumene podloge za cipele

Gumeni đonovi za obuću Ne zahtijeva MOQ, posebno za nove kupce. Nužna isporuka i najniži troškovi isporuke. Obično ćemo opteretiti troškove isporuke Dobra reputacija kako kod kuće, tako iu inostranstvu. Orijentisan na kupce; Iskren menadžment. Gumene podloge za znanje o obuci Koža: poznata i kao ...

Gumene podloge za cipele

Ne zahteva MOQ, posebno za nove kupce.

Nužna isporuka i najniži troškovi isporuke. Obično ćemo opteretiti naknadu za isporuku

Dobra reputacija kako kod kuće, tako iu inostranstvu.

Orijentisan na kupce; Iskren menadžment.

Gumene podloge za znanje cipela

Koža: poznata i kao imitacija kože ili plastični materijal, je PVC i PU i drugi umjetni materijali uopšte.


Bazira se na tekstilnoj tkanini ili netkanih tkanina, PVC i PU raznovrsnim formulacijama kao što su prerada pjene ili filma od različite čvrstoće, otpornosti na habanje, hladnoće i boje, sjaja, šablona Patterns and other processing zahtevi, sa širokom paletom boja, vodootpornim performansama, urednim ivicama, visokim iskorišćenjem i relativno jeftinim karakteristikama kože, ali većina veštačke kože, osećaj i fleksibilnost kože ne može postići efekat njegove uzdužne površine , možete videti suptilne rupice za mehurce, tkanine ili površinske filmove i suve umjetne vlakne.


To je vrsta materijala koji je bio izuzetno popularan u ranim danima i široko se koristi za izradu različitih vrsta kožnih proizvoda ili dela kožnih materijala. Njegova sve naprednija tehnologija proizvodnje, široko se koristi u proizvodnji dvostrane kože.


U današnje vreme kožna koža je proizvedena na proizvodnoj skali i njihova površinska tehnologija je izuzetno bazična, a njihova vlaknasta struktura skoro dostigne dermis s uporedivom cenom. Ali koža i imitacija kože (reciklirana koža i veštačka koža) su neuporedive: jedinstvena higijena (prirodne pore i vlakna) i izdržljivost.


Hot Tags: gumene podloge za obuću, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, u velikoj meri
Upit