Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Umjetni gumeni list

Umjetni gumeni list

Vještački gumeni list Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najprodavanije i jeftine gumene pločice napravljene u Kini. Dobrodošli su i veliki broj narudžbenih narudžbina sa niskom cijenom. Poznavanje veštačke gumene ploče Sirovo gumeno dno: sirova guma je ne-plastična, ...

Vještački gumeni list

LY-N2016151.jpg

Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najprodavanije i jeftine gumene pločice napravljene u Kini. Dobrodošli su i veliki broj narudžbenih narudžbina sa niskom cijenom.

Znanje veštačke gume

Sirovo gumeno dno: sirova guma je ne-plastična gumena mešavina, najsavremenija sirovina za proizvodnju gume, uključujući prirodnu gumu i sintetičku gumu.


Sirovi gumeni kraj koji nosimo svakodnevno, gumeni kraj guma je zapravo kraj plastike, jeste sirova guma nakon tretmana, ali pojavljivanje sirove gume je česta greška.


Plastična sirovina od plastike manje efikasna, tvrdoća, gustina niža, lako se nosi i slomljen; osobine kuvane plastike upravo suprotno, dobra otpornost na habanje i žilavost. Kuvani s širokim spektrom upotreba, kao što su automobilske gume; Zdrava plastika samo za proizvodnju dnevnih potreba niske kvalitete, kao što su papuče i tako dalje.


Hot Tags: umjetna gumena folija, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit