Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Arenaceous Sheet

Arenaceous Sheet

Arenaceous sheet Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co. Ltd., ranije poznat kao Dongguan Liyu Rubber Sheets Co., Ltd., poznato preduzeće sa visokim integritetom, dobrim servisom i isplativim proizvodima. To je podružnica Liyu Grupe koja je u potpunosti u vlasništvu, koja je osnovana 2000. godine. U DEC ...

Arenaceous sheet

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co. Ltd. je ranije bio poznat kao Dongguan Liyu Rubber Sheets Co., Ltd., poznatog preduzeća sa visokim integritetom, dobrim servisom i isplativim proizvodima. To je podružnica Liyu grupe koja je u potpunosti u vlasništvu, koja je osnovana 2000. godine.

U decembru 2011. godine, Liyu i odlična preduzeća koja su finansirala tajvansku kompaniju - tj. Kompanija Yibao spojila se, a Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd promijenio se u Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd


Poznavanje pločastog lista

Kožni dječak je neka vrsta đona koji može automatski da diše i vozi stopalo da udiše. Dozivost je dobra, dulja stopala automatski oslobađa apsorbovan znoj kako bi se stopala osušila.


Kožne podloge uglavnom kože, viših cijena. Njegove prednosti se lako oblikuju, isti tip, odgovaraju, dobru elastičnost, mogu smanjiti uticaj, a ne lak za zamor, ventilaciju, apsorpciju vlage itd., Ujedno jednostavan za obradu i lako prikazuju ljepotu. Čvrsta tekstura nije lako probušiti, ali nakon što je namočena u vodu, ulje je lako zaobići deformaciju ili propadanje.


Njegove glavne karakteristike:


① bolja toplotna izolacija kako bi se osiguralo da stopala u cipeli ima pravu temperaturu


② mala težina, težina po kvadratnom centimetru 0,95 ~ 1,05 grama, iste gustine i vode. Može biti vodootporan i oslobađati vlagu kada cipele više nisu vlažne, kako bi se osiguralo da su cipele u ugodnom stanju.


③ jedinstvena trodimenzionalna vlaknasta struktura, podovi ne raskidaju kada su savijeni 180 stepeni. Može brzo da se prilagodi obliku stopala, može efikasno podržati uticaj zemlje, nego što drugi materijali iste debljine podupiru efikasniju zaštitu stopala.


Hot Tags: arenaceous sheet, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit