Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gumeni list od abrazije

Gumeni list od abrazije

Gumeni sloj od abrazije 1. Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji gumenog lima. 2. OEM & ODM su dostupni. 3. Sa kompletnom proizvodnom linijom, naprednom opremom i profesionalnim radnicima kontroliramo kvalitetan bunar, nude konkurentnu cenu i efikasnu uslugu. 4. Uzorak ...

Gumeni sloj od abrazije

1. Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnji gumene folije.


2. OEM & ODM su dostupni.


3. Sa kompletnom proizvodnom linijom, naprednom opremom i profesionalnim radnicima kontroliramo kvalitetan bunar, nude konkurentnu cenu i efikasnu uslugu.


4. Uzorak će biti završen za 5 dana, a ubrzana proizvodnja će se proizvoditi ubrzo nakon uzorka odobrenog od strane kupaca.


5. Ne zahteva MOQ, posebno za nove kupce.


6. Nužna isporuka i najniži troškovi isporuke. Obično ćemo opteretiti naknadu za isporuku


7. Dobra reputacija kod kuće iu inostranstvu.


8. Orijentisan na kupce; Iskren menadžment.Znanje o gusti sloju od abrazije

Outsole MD je jedini materijal par cipela, a (formiranje EVA / gume / TPU) je jedini materijal drugog para cipela


Prvo objasnite formiranje EVA / gume / TPU, cipele su podeljene u podnožje i podnožje, srednji sloj se ne može videti unutar, formiranje EVA-a odnosi se na podnožje, materijal pene, postoji određena elastičnost, guma koristi se podloga, TPU je livarski materijal, koji se takođe koristi u outsole-u, ali ima puno cipela NIKE da napravi dekoraciju na gornjem delu. Outsole MD nije materijal, odnosi se na metod ugradnje podnožja na dnu, dno korišćenog materijala obično je EVA plus guma, tako da nema više otpornih na habanje.


Pogledajte par cipela otpornih na habanje mogu vidjeti da jedini ne nosi gumu (NISU OZNAČENJE), obično označen na podloške gume u polju će se uhvatiti malo ali vrlo otporno na habanje


Hot Tags: gumeni list od abrazije, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit