Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
3mm gumeni list

3mm gumeni list

3mm gumeni list Porudžbeni postupak · Upit · Ponuđač · Potvrda uzorka · Izrada faktura · Obim proizvodnje · Ispitivanje kvaliteta · Ispunjenost bilansa · Isporuka robe · Carinjenje · Traženje tereta 3mm gumene pločice Postoji jednostavna kombinacija materijala za izradu cipela, termoplastika. ..

3mm gumeni list

Proces porudžbine

· Upit

· Ponuda

· Potvrda uzorka

Performa faktura

· Obim proizvodnje

· Inspekcija kvaliteta

· Bilans doznaka

· Isporuka tereta

· Carinjenje

· Potraživanje tereta

3mm gumene ploče

Postoji jednostavnija kombinacija materijala za proizvodnju cipela, termoplastičnog poliuretana i poliuretana, koji koristi tanak sloj termoplastične proizvodnje poliuretanske obuće, na kraju se koristi poliuretan. Pored svojih izvanrednih fizičkih osobina, podne obloge od termoplastičnog poliuretana ispunjavaju potrebe savremenog dizajna. Prozirne podloge ili šarene podloge mogu se proizvesti tokom procesa direktnog kalupa.


Osim toga, gotovo da nema nikakvog ograničenja nametnutog dizajneru u rezbarenom stilu, a čak i multi-podloge sa atletskim karakteristikama cipela mogu biti prilično ekonomični u proizvodnom procesu. Na kraju, ali ne i najmanje važnije, dvoslojni podloge su počeli poliuretanski / poliuretanski materijali koji se koriste u proizvodnji dvoslojnih podloga, od kojih su dvoslojni podovi izrađeni od poliuretana. U slučaju podloge mora se koristiti posebno gusti poliuretanski materijal, a za srednji sloj mora se odabrati poliuretan za penuo za potrebe komfora. Sa novom DESMA tehnologijom, oprema za obuću osigurava da industrija u jednom mehaničkom sistemu sa gumom obrađuje termoplastični poliuretan i reaktivni poliuretan (PUR) najisplativije. Kada god postoji problem sa proizvodnim inženjeringom, materijalima, dizajnom kalupa i usklađenošću parametara procesa sa nameravanim vrstom obuće i trenutnom strukturom proizvodnje, DESMA može pružiti sveobuhvatnu ekspertizu, kvalifikovanu specijalizaciju i fokusiranje kupaca Projektno planiranje.


Hot Tags: 3mm gumeni list, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit