Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Dom > vijesti > Sadržaj
Materijal silikonske gume za cipele
Aug 22, 2017

Osnovni podaci o cipelama

 • Model br .: MCSIL-S silikonska guma

 • Materijal: Silikonska guma

 • Oblik: tečnost gume

 • Boja: siva

 • Tvrdoća: 15-18 Shore a

 • Robna marka: MC SILICONE

 • Poreklo: Dongguan, Kina

 • Sirovi materijal: silikonska guma sirovina

 • Izgled: Tečni

 • Artikal: Mcsil-S15

 • Mešani viskozitet: 12000-13000 Cps

 • Snaga potiska: 20 N / Mm

 • Specifikacija: REACH, MSDS, SGS

 • Šifra: 39100000

Jednodelni obući Opis

Obuća za cipele Opis RTV-2 silikonske gume

Silikonska guma RTV-2 je dvokomponentni materijal, a silikon se sastoji od delice A silikonske baze i sredstva B CA30 za negu, a baza silikona i sredstvo za negu mogu da se izleče na sobnoj temperaturi reakcijom kondenzacije. Ovi materijali se mogu bacati u očvršćeni silikonski kalup: Izrada kalupa za kalupe, livenje peska itd.

Specifikacije RTV-2 silikonske gume

1. Dobra sposobnost protoka i dugo radno vreme
2. Srednje tvrdoće
3. Lako de-mould od kalupa za cipele
4. Nisko linearno skupljanje

Jednodelna aplikacija RTV-2 silikonske gume

MCSIL-S silikonska guma je pogodna za kalup za cipele, jednostavne proizvode, izradu kalupa za peskiranje i kalup za cipele.

Kako napraviti silikonski kalup?

1. Priprema
Površina prvobitnih predmeta treba da bude čista i da nema slobodnih materijala. Ako vaši proizvodi imaju tanke cvjetne obrasce, a naročito imaju porozne supstrate, molimo vas da koristite odgovarajuće sredstvo za oslobađanje kalupa, kao što je voda za sapun, deterdžent, vazelin ili vazelin.

2. Mešanje
Molimo da odmerite deo A silikonske baze i deo B CA30 za čišćenje sa odnosom od 100: 2 u čistu posudu. Pre upotrebe dobro temeljno promešajte deo A temeljnog silikona, a zatim mešajte dijelove A i deo B sve dok se sredstvo za negu potpuno ne rasprši u bazi silikona. Može se koristiti ručna ili mehanička smeša, ali ne traje puno vremena ili dozvoliti da temperatura prelazi 35C (95F). Pogodna je za mešanje malih količina kako bi se osigurala temeljna mešavina silikonske baze i sredstva za negu.
Napomena: Preporučuje se da uklonjeni vazduh bude uklonjen u vakuumskoj komori, omogućavajući da se mešavina potpuno proširuje i zatim sruši. Posle još 1 do 2 minuta pod vakuumom, smešu treba pregledati i može se koristiti ako nema zračnih mehurića. Povećanje zapremine od 3-5 puta će se desiti na vakuumskom de-zračenju smeše. Zato bi trebalo izabrati odgovarajući kontejner.

3. Ulijevanje smeše i očvršćavanje
Zalijepite mješoviti silikonski i CA-30 sredstvo za čišćenje djelimičnog dijela A što je prije moguće na originalni predmet, izbjegavajući zagušenje vazduha. Katalizovani materijal će se popraviti na fleksibilnu gumu u roku od 6 sati (ili brže zbog različitog odnosa mešanja ili sobne temperature), savetujemo vam da deformirate nakon 24 sata, poboljšaće replikatna vremena kalupa silikona.

Skladištenje RTV-2 silikonske gume

Kada se silikonska guma skladišti na ili ispod 30 C (85F) u originalnim neotvorenim kontejnerima, sijalična baza i sredstvo za čišćenje CA30 imaju korisni vek trajanja od 12 mjeseci od datuma proizvodnje.

Napomena za RTV-2 silikonsku gumu

RTV silikonska guma je industrijski proizvod i ne sme se koristiti u kalupima za prehrambenu industriju, u obliku stomatoloških aplikacija za zube.

Jednostrani cipakPakovanje RTV-2 silikonske gume

Dio A osnovni silikon: 20kg / bubanj, 25kg / bubanj ili 200kg / bubanj
Deo B CA30 Agent za očvršćavanje: 0,25kg / bočica, 1kg / bočica i 10kg / bočica

Treba vam više informacija, molimo Vas da kontaktirate Nicole.

Br. MCSIL-S15
Boja sjajno
Mešani viskozitet 12000-13000 cps
Tvrdoća 15-18 Shore A
Snaga suza 20 N / mm