Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Rubber Shoes Sheet

Rubber Shoes Sheet

Gumena obuća 1. Da li ste fabrička ili trgovačka kompanija? Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane. 2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim? Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši klijenti, ...

Gumena obuća

1. Da li ste fabrička ili trgovinska kompanija?

Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane.

2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim?

Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši klijenti, od kuće ili u inostranstvu, toplo su dobrodošli da nas posete!

3. Možete li učiniti OEM & ODM?

Da, možemo učiniti OEM i ODM proizvode. To nije problem.

4. Kako mogu dobiti neke uzorke?

Drago nam je da vam ponudimo besplatne uzorke. Očekuje se da će novi klijenti platiti troškove isporuke, a ova naknada će biti odbijena od plaćanja službenog naloga.

5.Kako o isporuci?

U roku od 15 dana stavljamo jedan kontejner od 20 stopa, biće izmenjen prema posebnoj situaciji.

6. Da li možete dati izveštaj o testiranju za vašu narudžbinu?

Da, možemo. Mi možemo dostaviti naš izveštaj o testiranju prema zahtevu klijenata.

7.Platni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc prema zahtjevu kupca.

Gumena obuća

Guma / poliuretan (RU / PU) Do sada je jedna od najboljih kombinacija materijala gusta od gume, a sredina od poliuretana. Podloga za podmazivanje i podnožje proizvodnog procesa mogu se podijeliti na korake, konačnu upotrebu lepka kako bi se zajedno povezali, u većini slučajeva potreba za pretreativom, kao što je površina gumenog halogenog i / ili poliranog gume. Drugi način vezivanja je upotreba netkane vune između dva materijala, koristeći mehaničko vezivanje gume i funkciju vezivanja poliuretana kako bi se postigla svrha vezivanja.


Međutim, svi ovi procesi uključuju značajnu količinu pomoćne opreme i veliku količinu logistike, a mnogi proizvođači obuće pokušavaju da izbegnu ovu intenzivnu investiciju prelaskom na druge materijale koji se lako menjaju. Pod normalnim okolnostima, zbog različitih fizičkih i hemijskih osobina, guma i poliuretan se neće vezati. Osim toga, poliuretani se obično ne obrađuju pod uslovima koji se očekuju u ovom procesu. Kao rezultat toga, DESMA se razvila u proces koji ne koristi korake procesa opisane iznad, a danas može napraviti cipele koje ne zahtijevaju korištenje bilo kakvog štetnog lepka u jednom procesu korištenjem kombinacije gume i poliuretanskih materijala . Nakon toga, mašina za brizganje poliuretanskim ubrizgavanjem može biti napunjena adhezivom na bazi vode, dok injektira poliuretan na gumenu podlogu, postiže savršenu vezu između dva različita materijala i ispunjava zahteve relevantnih sigurnosnih cipela.


Guma / guma (RU / RU) Jedan od najčešće korišćenih procesa za izradu vojne obuće je korišćenje procesa montaže gume / gume, u kojem su podnožje cipela i cipela midsole napravljene od gume. Outsole i upotreba termoplastične poliuretanske / termoplastične poliuretanske kombinacije istog procesa je gusta podloga, srednji deo je izrađen od gume od pene. Ove cipele imaju odlične performanse, kao što su visoke temperature, ili masti i goriva. Ovi materijali, kao što su poliuretani, ne podržavaju hidrolizu, ali u vojnoj industriji stvari su različite, a vojna obuća od gume / gume koristi se u vojnoj industriji. Isto važi i za sportske cipele. Ova kombinacija materijala ima mnoge velike prednosti, kao što je stvarna, dobra otpornost na skidanje


Hot Tags: gumena obuća, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit