Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Dom > O nama

O nama

Naša Povijest

Guangdong Liyu-Yibao Cipele Material Co Ltd, je ranije bio poznat kao Dongguan Liyu Rubber listovi Co., Ltd., poznati poduhvatu s visokog integriteta, kvalitetnu uslugu i isplative proizvode. To je u potpunosti u vlasništvu podružnica Liyu Group, koja je osnovana 2000. godine.

U Decembar, 2011, Liyu i odličan tajvanski finansira preduzeća- odnosno Yibao kompanija spojila, i Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd je promijenjeno u Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Naša tvornica

Guangdong Liyu-Yibao Cipele Material Co., nalazi u Chang'an Town, Dongguan sa površinom od 30 hiljada kvadratnih metara, ima vlasništvo nad proizvodnjom linija gumeni đon, koji ima sposobnost za proizvodnju gumenih lima do 200 hiljada četvornih metara mjesečno.

U principu kupca orijentisan, kompanija uvodi napredne tehnologije, opreme i sirovina iz Španjolske, Njemačke i Tajvan područja i slično, u istraživanje i razvoj tehnologija vlastitog osoblja, kao i odluka za upravljanje inovacijama. Na tržištu high-end cipela materijala, naše proizvode, kao što su gumeni đon, krep jedini i mikrocelularnoj pjene jedini, akumuliraju odličan dostignuća u pogledu tehnologije.

Želimo da se domaćim i stranim prijateljima iz različitih industrija na korak naprijed i ruku pod ruku za stvaranje win-win zajedno.


naš proizvod

Cipele Pribor

Gumene Sheet & Mat

podne pločice

Visoka pjena list, Neolite Gumeni list, krep gume list


proizvod Aplikacija

Ladies'shoes đonovi, Muške cipele đonovi, Moda cipele potplat i uložak, Papuče potplat, Kid cipele đonovi, Welt, Stacks, Sve Potplat za cipele.


Naša Certificate

Revidirani dobavljača po made-in-KINI strane SGS.


proizvodnja opreme

3production linija, 15sets stroj za miješanje, 6 kompleta rublja utiskivanje, 20sets tiskarski stroj, 3sets Njemačka glodanje Machine


proizvodnja Market

Domaće tržište, jugoistočnoj Aziji, Africi, Oceanije, Istočna Azija


Naša usluga

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd ima više od 20 godina iskustva u poslovnu liniju. Surađujemo s mnogim vrhunskim brendovima, baš kao i ALDO, ZARA, Clarks, CK, Gucci itd za mnogo godina. Želimo da se domaćim i stranim prijateljima iz različitih industrija na korak naprijed i ruku pod ruku i stvoriti win-win zajedno.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg